Samenwerkingen en accreditaties

Ons steentje bijdragen aan het gezond houden van de bewoners in de Merenwijk, daar staat het wijksamenwerkingsverband voor. Samen met partners in de wijk. Dit doen we door elkaar te kennen, werkafspraken te maken en het aanbod op elkaar te laten aansluiten.
Bij WSV Meer in de Wijk zijn de volgende eerstelijns disciplines aangesloten: Huisartsenpraktijk ‘t JoppeFysiotherapiepraktijk Zwanenzijde, Fysiotherapie – Gezondheidscentrum Merenwijk (gezondheidscentrum-merenwijk.nl) en Service Apotheken Merenwijk.

Kijk voor meer informatie op https://wsv-meerindewijk.nl/.

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Wij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.
Bekijk de website voor de Podotherapiepraktijk in Leiden van Voetencentrum Wender.

Logo Voetencentrum Wender zwart-blauw

Sinds september 2023 is Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde, samen met leefstijlcoach Willemijn van Gastel (Van Gastel leefstijl), de Gecombineerde Leeftstijl Interventie, kortweg de GLI, gestart. Met dit project willen wij gemotiveerde mensen helpen hun leefstijl op een gezonde manier te veranderen. Wij maken hierbij gebruik van het SLIMMER programma. De methode is een combinatie van aandacht voor voeding, beweging en gedragsverandering. Ook thema’s als slaap, ontspanning en stressmanagement komen aan de orde.
Wilt u meer weten over het SLIMMER programma, dan kunt u een kijkje nemen op onze website bij GLI/SLIMMER.
Meer informatie over Van Gastel Leefstijl vindt u op de website van Willemijn van Gastel.

Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijke stichting met de ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Daartoe faciliteren dataverzameling en het proces van ‘leren en verbeteren’. Het Keurmerk zorgt ervoor dat fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen herkenbaar zijn voor patiënten, zorgverzekeraars en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is keurmerk-fysiotherapie-logo-1-1-1020x1024.png