Links

GEZ ’t Joppe is in de zomer van 2013 opgericht. De afkorting GEZ staat voor Geïntegreerde Eerstelijns Zorg. Bij GEZ ’t Joppe zijn de volgende eerstelijns disciplines aangesloten: Huisartsenpraktijk ‘t JoppeFysiotherapiepraktijk Zwanenzijde en Merenwijk Apotheken.

GEZ ’t Joppe levert met een aantal eerstelijns zorgverleners in de Merenwijk en daarbuiten zorg op maat voor mensen met een chronische aandoening zoals bijvoorbeeld Diabetes Mellitus type 2, COPD en cardiovasculair risicomanagement. Onze ambitie is om de kwaliteit van zorg te verhogen, de tevredenheid over de zorg te verbeteren en de zorgkosten op een maatschappelijk aanvaardbaar niveau te houden. We zetten ons in voor tevreden patiënten en gemotiveerde zorgverleners.

Naast de gebruikelijke controles bij de praktijkverpleegkundige en huisarts, krijgt u als patiënt een persoonlijk behandelplan. Belangrijk hierin is dat u zelf kunt meedenken over welke behandeldoelen u wilt bereiken. Ook wordt er verwezen naar de fysiotherapeut voor een éénmalig beweegadvies en zo nodig een beweegprogramma, naar de diëtiste voor voedingsadvies en naar de apotheek voor uitleg over medicatie en een medicatieoverzicht.

Runnersworld Leiden is sinds 1998 gevestigd op de Burgsteeg 7 in Leiden. Het vertrouwde adres voor alles wat met running te maken heeft. We hebben een uitgebreide schoenen en kledingcollectie van alle bekende merken in huis maar ook qua accessoires ben je bij ons aan het goede adres. In een aparte setting qua dames en heren meten we natuurlijk gratis schoenen aan met onze videoanalyse die we op een loopbaan uitvoeren. Je bent van harte welkom.

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Wij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters. Bekijk de website voor de Podotherapiepraktijk in Leiden van Voetencentrum Wender.