Links

GEZ ’t Joppe is in de zomer van 2013 opgericht. De afkorting GEZ staat voor Geïntegreerde Eerstelijns Zorg. Bij GEZ ’t Joppe zijn de volgende eerstelijns disciplines aangesloten: Huisartsenpraktijk ‘t Joppe, Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde en Merenwijk Apotheken.

www.gez-tjoppe.nl

Onze praktijk werkt een aantal jaren samen met Lopers Company. Lopers Company Leiden is gevestigd in hartje centrum Leiden. Een mooie winkel, opgesplitst in een dames- en herenafdeling met een loopbaan voor uitgebreide videoanalyses. Aanmeten van schoenen is een vak apart. Deskundig personeel is een van hun sterke ijzers want met Peter, Carola en Jeroen mogen zij spreken van een deskundig team. Zij zijn allen zelf ook fanatieke lopers, dus zij weten waar zij het over hebben. Zij beschikken over diverse connecties op het gebied van verenigingen, podologen, en zo ook onze praktijk voor fysiotherapie. Niet alleen schoenen zijn bij hen belangrijk maar ook de kledingcollecties. Mooie en functionele merken voor dames en heren en overzichtelijk gepresenteerd. De extra accessoires inclusief sportvoeding maken de winkel compleet. Regelmatig heeft onze praktijk overleg met deze winkel om samen met de patiënt te kijken welke schoenen en evt. aanpassingen het beste zijn om aan te schaffen om zodoende de kans op blessures te voorkomen.

Lotta denkt Breed – Beweeg, eet, leef!

Lotta Breed wil met haar bedrijf “Lotta denkt Breed” als health coach mensen helpen bij het ontwikkelen van een duurzaam gezondere leefstijl. Lotta denkt breed omdat zij goed ziet dat ieder mens anders in elkaar zit en de stappen die gezet moeten worden om gezonder te gaan leven ook voor iedereen verschillend zijn. Samen met de cliënt onderzoekt zij wat de mogelijkheden en doelen zijn voor die persoon. Hierbij is het uitgangspunt dat de cliënt na het health coachingstraject de nieuw aangeleerde leefstijl zelf kan voortzetten voor de rest van zijn/haar leven.

Naast informatie over health coaching vindt u op haar website ook veel lekkere & gezonde recepten en leuke blogs met veel informatie over alles dat te maken heeft met gezond leven. Met deze blogs en recepten wil zij mensen inspireren en uitnodigen om zelf op onderzoek uit te gaan en te ontdekken dat gezond leven niet moeilijk hoeft te zijn en gezond eten ook heel lekker kan zijn (of misschien zelfs nog lekkerder!). Neem een kijkje op haar website en laat u inspireren!

Instagram: LottadenktBreed
Facebook: LottadenktBreed