FysioSport huisregels

Huisregels

 1. De betaling dient vóór aanvang van de eerste training voldaan te zijn.
 2. Schone sportkleding ( liefst geen singlets of t-shirts zonder mouwen i.v.m. hygiëne).
 3. Schone sportschoenen voor binnen die niet strepen op de vloer (dus pas op met zwarte zolen).
 4. Gaarne eigen handdoek meenemen om te kunnen gebruiken op de trainingsapparaten.
 5. Er zijn géén douches, houdt u daar a.u.b. rekening mee.
 6. Na gebruik van de cardioapparatuur gaarne de contactpunten (handvaten, zadels ed.) schoonmaken met de daarvoor bestemde schoonmaak spullen.
 7. Zorg ervoor dat u van te voren gegeten heeft. Er dient min. 45 minuten te zitten tussen een boterham en de trainingsaanvang. Voor een warme maaltijd geldt 2 uur.
 8. Het meenemen van drinken (sportdrank e.d) is toegestaan, maar wel in afsluitbare flesjes, bidons e.d.
 9. Indien mogelijk, gaarne opgeven als u een keer niet kunt komen. (Via het Inplansysteem, telefonisch: 071-5215568 of per mail: info@fysiozwanenzijde.nl). Uw plaats kan die dag dan gebruikt worden voor een inhaalles van een andere sporter.
 10. Indien u zich minimaal 24 uur vóór de training afmeldt, mag u deze in overleg op een ander tijdstip inhalen binnen het lopende abonnement.
 11. Er zijn géén FysioSport lessen in de middelste 4 weken van de zomervakantie van de basisschool én in de 2 weken Kerstvakantie van de basisschool. Via de “Nieuwsbrief” en het prikbord in de zaal zullen deze perioden ruim van te voren aangekondigd worden.
 12. De eerste 2 weken van afwezigheid zijn altijd voor eigen rekening. Bent u langer dan 6 weken afwezig, dan vervalt uw gereserveerde plaats. Op medische indicatie kan uw abonnement, na de 2 weken eigen risico, tijdelijk worden stopgezet. (Gaarne in overleg met Paul de Geus (tel.071 4081870)of via de mail:info@fysiozwanenzijde.nl)
 13. Indien u besluit uw abonnement niet te verlengen, dient u minimaal één maand voor beëindiging per mail, of telefonisch als u niet over e-mail beschikt, kenbaar te maken. Wanneer u dit niet tijdig doet, zullen wij deze maand bij u in rekening brengen.