FysioSport huisregels

Huisregels

 1. De betaling dient vóór aanvang van de eerste training voldaan te zijn.
 2. Schone sportkleding ( liefst geen singlets of t-shirts zonder mouwen i.v.m. hygiëne).
 3. Schone sportschoenen voor binnen die niet strepen op de vloer (dus pas op met zwarte zolen).
 4. Gaarne eigen handdoek meenemen om te kunnen gebruiken op de trainingsapparaten.
 5. Er zijn géén douches, houdt u daar a.u.b. rekening mee.
 6. Na gebruik van de cardioapparatuur gaarne de contactpunten (handvaten, zadels ed.) schoonmaken met de daarvoor bestemde schoonmaak spullen.
 7. Zorg ervoor dat u van te voren gegeten heeft. Er dient min. 45 minuten te zitten tussen een boterham en de trainingsaanvang. Voor een warme maaltijd geldt 2 uur.
 8. Het meenemen van drinken (sportdrank e.d) is toegestaan, maar wel in afsluitbare flesjes, bidons e.d.
 9. Indien mogelijk, gaarne opgeven als u een keer niet kunt komen. (Via het Inplansysteem, telefonisch: 071-5215568 of per mail: info@fysiozwanenzijde.nl). Uw plaats kan die dag dan gebruikt worden voor een inhaalles van een andere sporter.
 10. Indien u zich minimaal 24 uur vóór de training afmeldt, mag u deze in overleg op een ander tijdstip inhalen binnen het lopende abonnement.
 11. Er zijn géén FysioSport lessen in de middelste 4 weken van de zomervakantie van de basisschool én in de 2 weken Kerstvakantie van de basisschool. Via de “Nieuwsbrief” en het prikbord in de zaal zullen deze perioden ruim van te voren aangekondigd worden.
 12. De eerste 2 weken van afwezigheid zijn altijd voor eigen rekening. Bent u langer dan 6 weken afwezig, dan vervalt uw gereserveerde plaats. Op medische indicatie kan uw abonnement, na de 2 weken eigen risico, tijdelijk worden stopgezet  onder de volgende condities:
  Het vasthouden van een plek in een FysioSport groep, in het geval van een medische stop, is maximaal 6 maanden mogelijk. U kunt terugkomen in die periode van 6 maanden, na onderling overleg met FysioSport Zwanenzijde. Tijdens deze medische stop kan een nieuwe sporter deze plek tijdelijk gebruiken, met de afspraak dat na afloop van het lopende abonnement de nieuwe sporter van groep moet wisselen of stoppen, als er geen plek meer is. De FysioSporter die met medische stop is, kan echter pas weer starten als het abonnement van zijn plaatsvervanger verlopen is, mocht er verder geen plek vrij zijn in de betreffende groep. Een medische stop dient altijd gecommuniceerd te worden met de FysioSport trainer en/of  per mail naar info@fysiozwanenzijde.nl.
 13. Indien u besluit uw abonnement niet te verlengen, dient u minimaal één maand voor beëindiging per mail, of telefonisch als u niet over e-mail beschikt, kenbaar te maken. Wanneer u dit niet tijdig doet, zullen wij deze maand bij u in rekening brengen.

Wij als zorgverlener gaan ervan uit dat u inmiddels volledig gevaccineerd bent tegen corona. Mocht dit om wat voor reden (nog) niet het geval zijn, geef dit dan door aan uw behandelend fysiotherapeut en draag tijdens de behandeling altijd een FFP2 masker. Dit is dus een ander masker dan het blauwe IIR mondmasker. Uw fysiotherapeut zal dit ook doen.

In de sportzaal en de wachtkamer is het dragen van een mondmasker niet meer nodig, mits u 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden en volledig gevaccineerd bent. Mocht u niet gevaccineerd zijn en ook geen mondmasker kunnen dragen, overleg dit dan ook met uw fysiotherapeut.

Wij vragen u dit om onze patiënten, collega's en andere bezoekers van de praktijk te beschermen.