Huisregels FysioSport

Huisregels

 1. De betaling dient vóór aanvang van de eerste training voldaan te zijn.
 2. Graag schone sportkleding dragen.
 3. Eveneens schone sportschoenen dragen voor binnen, die niet strepen op de vloer (dus pas op met zwarte zolen).
 4. Graag een eigen handdoek meenemen om te kunnen gebruiken op de trainingsapparaten.
 5. Er zijn helaas géén douches, dan kunt u daar rekening mee houden. Er zijn wel twee omkleedhokjes in de sportzaal.
 6. Graag na gebruik van de cardioapparatuur, de handvaten, zadels enz., schoonmaken. Uw FysioSport begeleider geeft u hiervoor de aanwijzingen.
 7. Wij adviseren u om ervoor te zorgen dat u van tevoren gegeten heeft. Advies is om minimaal 45 minuten aan te houden tussen een broodmaaltijd en de trainingsaanvang. Voor een warme maaltijd geldt 2 uur.
 8. Het meenemen van dranken (sportdrank en dergelijke) is toegestaan, maar wel in een afsluitbare fles of bidon.
 9. Indien mogelijk, graag opgeven als u een keer niet kunt komen. Dit kan via ons Inplansysteem, telefonisch: 071-5215568 of per mail: info@fysiozwanenzijde.nl. Uw plaats kan die dag dan gebruikt worden voor een inhaalles van een andere sporter.
 10. Indien u zich minimaal 24 uur vóór de training afmeldt, mag u deze in overleg op een ander tijdstip inhalen binnen het lopende abonnement.
 11. Er zijn géén FysioSport lessen in de middelste 4 weken van de zomervakantie van de basisschool én in de 2 weken kerstvakantie van de basisschool. Op het bord in de zaal en in de wachtkamer zullen deze perioden ruim van te voren aangekondigd worden.
 12. De eerste 2 weken van afwezigheid zijn altijd voor eigen rekening. Bent u langer dan 6 weken afwezig, dan vervalt uw gereserveerde plaats.
  Op medische indicatie kan uw abonnement, na de 2 weken eigen risico, tijdelijk worden stopgezet onder de volgende condities:
  -Het vasthouden van een plek in een FysioSport groep, in het geval van een medische stop, is maximaal 6 maanden mogelijk.
  -U kunt terugkomen in die periode van 6 maanden, na onderling overleg met FysioSport Zwanenzijde.
  -Tijdens deze medische stop kan een nieuwe sporter deze plek tijdelijk gebruiken, met de afspraak dat na afloop van het lopende abonnement de nieuwe sporter van groep moet wisselen of stoppen, als er geen plek meer is.
  -De FysioSporter die met medische stop is, kan echter pas weer starten als het abonnement van zijn plaatsvervanger verlopen is, mocht er verder geen plek vrij zijn in de betreffende groep.
  -Een medische stop dient altijd gecommuniceerd te worden met de FysioSport begeleider en/of per mail aan info@fysiozwanenzijde.nl.
 13. Indien u besluit uw abonnement niet te verlengen, dient u dit minimaal één maand voor beëindiging per mail, of telefonisch als u niet over e-mail beschikt, kenbaar te maken. Wanneer u dit niet tijdig doet, zullen wij helaas deze maand bij u in rekening moeten brengen.