Het is tijd voor cardio!

Het is tijd voor cardio!

Beste FysioSporters,

Het is tijd om eens lekker te zweten en aan de conditie te werken, het is tijd voor cardio! Jullie kunnen “real time” mee doen met dit filmpje – en denk eraan: wel eerst een goede warming up doen!!

Uit puur enthousiasme is er een kleine technische storing aan het einde maar géén zorgen! We maken het netjes af en alles blijft goed zichtbaar.

We hopen dat het lukt dit thuis uit te voeren, mochten er vragen zijn kunnen jullie ons altijd bereiken via email of telefoon. Dit filmpje staat ook op onze Facebook pagina.

Sportieve groet en succes!!!

Cardio door Jan & Paul

Beste FysioSporters, Het is tijd om eens lekker te zweten en aan de conditie te werken, het is tijd voor cardio! Jullie kunnen “real time” mee doen met dit filmpje – en denk eraan: wel eerst een goede warming up doen!! Uit puur enthousiasme is er een kleine technische storing aan het einde maar géén zorgen! We maken het netjes af en alles blijft goed zichtbaar. We hopen dat het lukt dit thuis uit te voeren, mochten er vragen zijn kunnen jullie ons altijd bereiken via email of telefoon. Dit filmpje komt ook zeer binnenkort op de website. Sportieve groet en succes!!!

Posted by Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde on Thursday, April 23, 2020